Especialistes d'alumini a Reus

Coneix-nos i descobreix la nostra passió per l'alumini

Més de 20 anys oferint solucions a mida

ALUCAT Costa D’Or, S.L., especialistes en serralleria i treballs d’alumini, neix de la idea de dos amics de la infància, Juan Manuel Sánchez i José Manuel Gutiérrez, els qui van decidir unir les seves trajectòries professionals per crear la seva pròpia empresa. Enfocats en clients particulars, oferim un tracte personalitzat i també treballem en projectes per a serveis públics, constructores i promotores.

Principalment, ens dediquem a la fabricació, distribució i instal·lació de productes d’alumini, incloent-hi portes, balcons, mampares i complements, brindant un servei complet recolzat per un equip de professionals.

 

Transformem les teves idees en realitat

Un enfocament integral i acurat en cada etapa del procés

Ens distingim per oferir una atenció personalitzada i pròxima a cadascun dels nostres clients. Valorem les seves opinions i suggeriments, i ens comprometem a gestionar l’estudi de possibles ofertes o propostes que ens puguin proposar.
 
Ens importa escoltar activament els nostres clients per a comprendre les seves necessitats i brindar-los solucions a mida.

Qualitat artesanal i tecnologia avançada

Un procés de fabricació excepcional per a resultats superiors

La fabricació del producte sol·licitat està realitzat en tot moment per professionals al càrrec, i un director de fabricació, regint-se a les normes i certificacions vigents amb marcatge CE UNE-EN 14351-1, la fabricació és realitzada en el nostre propi taller que tenim situat en el polígon L´Alba de Vila-seca.

Treballem amb proveïdors especialitzats en la indústria de la fusteria d’alumini, seleccionant acuradament els materials que utilitzem en els nostres projectes.
 

El teu projecte en bones mans

Garantint un acabat impecable i durador

La instal·lació final dels nostres projectes i productes demandats es realitzen també amb exhaustiu control de coordinació per la gerència empresarial, comercial, directiva de fabricació i de lliuraments, tant certificats com homologades, per a una bona garantia de tot el procés final.

És per això que ens ajustem a les necessitats de cada client sobre preus i diferents tipus de qualitats i acabats.