ALUCAT S.L. L'Empresa


L'Empresa

El nom de ALUCAT COSTA D´OR, S.L. neix a Reus de la idea de realitzar un joc de paraules, abreujament del que seria Aluminis Catalunya Costa Orada, S.L. i comercialment se'ns coneix com, ALUCAT Sistemes en Aluminis.

Aquesta empresa va ser creada per Juan Manuel Sánchez i José Manuel Gutiérrez ja que es van conèixer a la primerenca edat de 8 anys estudiant educació primària, i van viure una trajectòria professional paral·lela de diversos anys aconseguint d'aquesta manera arribar a un punt d'intersecció, amb l'objectiu de crear la seva pròpia empresa.

ALUCAT Sistemes en Aluminis està enfocada pràcticament amb caràcter d'un servei al client particular i a un tracte molt personalitzat cap a ells, no obstant això amb les possibilitats d'estudiar a serveis públics, constructors, serveis civils, promotores o d'altres caràcters.

ALUCAT Sistemes en Aluminis es dedica a la fabricació, distribució i instal·lació de tot producte en relació amb la fusteria d'alumini, des de vendes de tot tipus, portes, balconades, mampares, una àmplia gamma de complements per a això, el que en el món de l'aïllament, tancaments, seguretat, etc., es refereix.

Tot això realitzat per un gran equip humà de professionals des de la gestió i servei post-venda.

La Gestió

Cap al client la realitzem i ens avala, vam reiterar, en l'atenció personalitzada i a estudiar possibles ofertes o suggeriments que els nostres propis clients, en algun cas ens puguin proposar o sol·licitar.

 

La Fabricació

La fabricació del producte sol·licitat estàa realitzat en tot moment per professionals al càrrec, i un director de fabricació regint-se a les normes i certificacions vigents amb marcat CE UNE-EN 14351-1, la fabricació és realitzada en el nostre propi taller que tenim situat en el polígon L´Alba de Vilaseca.

La Instalació

La instal·lació final dels nostres projectes i productes demanats es realitzen també amb exhaustiu control de coordinació per la gerència empresarial, comercial, directiva de fabricació i de lliuraments tant certificades com homologades per a una bona garantia de tot el procés final.És per això que ens ajustem a les necessitats de cada client sobre preus i diferents tipus de qualitats i acabats.

DEMANIN'S PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS.

ALUCAT ELS RESPONDRÀ.